Kinesisk Medicin i Stockholm

Berit har en Masters Degree i Traditionell Kinesisk Medicin – certifierad i Kalifornien, USA.

Behandling med kinesiska örter är kärnan i den Traditionella Kinesiska Medicinen. Be In Balance har ett litet apotek med traditionella, ofta tusenåriga örtblandningar, i pillerform.

Det är aldrig för sent att satsa på ett bättre liv! Berit har med hjälp av sina gedigna kunskaper i Kinesisk Medicin hjälpt patienter vid exempelvis fibromyalgi och andra kroniska smärttillstånd, barnlöshet, problem med mage, tarm, huvudvärk, migrän, sömnproblem, depression, oro, ångest, menstruations- och övergångsbesvär, astma, allergier och långvariga infektioner. Japansk akupunktur och kinesisk medicin ger en snabb effekt efter skada, som exempelvis vid whiplash. Hon behandlar också framgångsrikt personer med utmattningssyndrom, de som "går in i väggen", ångest och panikångest.

För kvinnor, med hormonproblem: Det går att balansera hormonerna för kvinnor i alla åldrar, oavsett om det gäller att påverka att man inte har någon mens alls eller oregelbunden mens, exempelvis PCOS, infertiltet, PMS, smärtsamma menstrutioner eller klimakteriebesvär och hormonsvängnigar i övergångsåldern.

Välkommen att kontakta Berit så berättar hon mer om vad hon kan erbjuda för din hälsa och ditt välbefinnande.

Boka tid