Be in Balance i centrala Stockholm

Be in Balance ligger centralt på Södermalm i Stockholm. Berit Ärlemalm – leg. akupunktör, certifierad i Kalifornien – har en Masters Degree i Traditionell Kinesisk Medicin. Hon utbildade sig i San Francisco och är certifierad kinesisk doktor i staten Kalifornien i USA – www.actcm.edu. Hon är utbildad sjuksköterska i Sverige – Röda Korsets Sjuksköterskeskola i Stockholm – www.rkh.se. Berit har framgångsrikt haft företag och arbetat med kinesisk medicin och akupunktur i Kalifornien, Spanien och nu i Stockholm.

Hos Be in Balance får du en PERSONLIG HÄLSOPROFIL ur traditionell kinesiskt medicinskt perspektiv och du får råd hur att äta bäst, vilka kosttillägg du skulle må bra av och bli rekommenderad lämpliga fysiska övningar och avslappningsmetoder som passar just dig.

Berit kan utforma ett personligt DETOX PROGRAM efter dina behov och det kan omfatta en kombination av akupunktur, kosttillskott och råd om vilken kost som är viktig för just dig. Behöver du gå ner i vikt? Då kan du gå igenom VIKTPROGRAMMET som minskar fettet runt midjan, utan att musklerna försvinner. För dig som vill optimera ditt välmående, ge kroppen maxat med näring, bli starkare i kropp och muskler, bli stabilare i ditt blodsocker, få ett jämnare humör och mindre sug efter kolhydrater, minska på trötthet och hunger. I stället blir du pigg, får lysande ögon och en skimrande hud.

Med hjälp av akupunktur, som startmotor och kosttillägg som näring känner du dig lättare, piggare och yngre med rätt stimulering av din kropps egna hormoner.

Välkommen attkontakta Berit så berättar hon mer om vad hon kan erbjuda för din hälsa och ditt välbefinnande.