Japansk akupunktur i Stockholm

Smärtfri Akupunktur på Södermalm Stockholm. Berit är Leg. Akupunktör och har en Masters Degree i Traditionell Kinesisk Medicin, TCM.

Hos Be in Balance ger jag japansk akupunktur där man använder väldigt tunna nålar som sätts in ytligt – bara någon millimeter under huden - vilket upplevs som en mildare behandlling än den mer vanliga kinesiska metoden.

Akupunktur har sitt ursprung i Kina där den har utövats i tusentals år. I den Traditionella Kinesiska Medicinen – TCM – finns det en koppling mellan känslor och organ, kroppen och själen är en enhet.

Stress, illamående och disharmoni kan ge oss många former av fysiska symptom som kan utvecklas till störningar och så småningom sjukdomar. Symptomen är kroppens signaler på att allt inte står rätt till. Så ju tidigare vi lär oss att lyssna och agera desto mer förebygger vi ohälsa.

Diagnos ställs genom att en bild vävs samman av att det yttre speglar det inre. Istället för att behandla symptomen, så försöker jag komma åt kärnan till problemet.

I japansk akupunktur som är smärtfri, används tunna nålar som sätts in ytligt. Kroppens självläkande förmåga stimuleras. Akupunktur på regelbunden basis är fantastiskt för en djup avslappning, lindra stress, behandla spänningar och att behålla ett välmående.

Jag har med hjälp av sina gedigna kunskaper i Kinesisk Medicin hjälpt patienter vid exempelvis fibromyalgi och andra kroniska smärttillstånd, barnlöshet, problem med mage, tarm, huvudvärk, migrän, sömnproblem, depression, oro ångest, menstruations- och övergångsbesvär, astma, allergier och långvariga infektioner. Japansk akupunktur och kinesisk medicin ger en snabb effekt efter skada, som exempelvis vid whiplash. Jag behandlar också framgångsrikt personer med utmattningssyndrom, de som "går in i väggen", ångest och panikångest.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om enstaka konsultationer, om att få en serie av behandlingar för bättre och långvarig effekt och underhållande behandling för att bevara uppnådd effekt.

Med viss stimulans med akupunktur och örter så kan spänsten i hud och celler vidmakthållas, torrhet och rynkor förebyggas.

Skönhet kommer inifrån och med viss stimulans med akupunktur och örter så kan spänsten i hud och celler vidmaktshållas, torrhet och rynkor förebyggas.

Krämer och skönhetsprodukter i all ära men skönheten kommer och skapas inifrån – maten vi äter, tarmens funktion och flöden i kroppen...

På Be in Balance ger jag japansk akupunktur som är smärtfritt, tunna nålar används som sätts in ytligt – bara någon millimeter – under huden.