D-Vitamin – Alltid aktuell men nu HÖGAKTUELL

22 november 2015
D-Vitamin – Alltid aktuell men nu HÖGAKTUELL

…D-vitamin är en viktig ingrediens för att hålla sig frisk, stark, pigg och inte minst SNYGG ända fram till vårsolen börjar lysa på vår bleka hud.

Vill du satsa på dig själv, din hälsa och din både yttre och inre skönhet, så kom gärna på en behandling hos mig, då och då.

Du får inte bara en mjuk och behaglig akupunkturbehandling á la Japan, utan också råd hur just du kan vara ditt bästa jag.

Rätt akupunktur får, som du kanske vet, flöden att öppna sig, flöda åt rätt håll och du blir efterhand mer balanserad, harmonisk men också starkare. Det är det här som är energimedicin.

Att gå omkring med all energi i huvudet leder förr eller senare till besvär. Kanske har du, liksom de flesta jag träffar, också käkspänningar, det vill säga en inflammation i käkleden, utan att du vet om det?

Andra symptom på energiflöden i obalans och som fastnat kan vara; högt blodtryck, ont i nacke, huvudvärk, migrän, oro, sömnproblem, mag- och tarmbesvär, fertilitetsproblem och mycket mer.

Mitt lilla naturmedicin-kabinett är laddat med extra mycket av en riktigt bra D3-vitamin. 2000IE per dag, är SOLSKEN på burk. 
Köp 2 burkar för 210 kr – för en leende omgivning. En burk kostar 115 kr.

Jag berättar gärna mer när vi ses! VÄLKOMNA att höra av er med frågor och funderingar.