Kinesisk Medicin i Stockholm

Traditionell Kinesisk Medicin, TCM på Södermalm i Stockholm- Behandling med kinesiska örter.

Berit har en Masters Degree i Traditionell Kinesisk Medicin – certifierad i Kalifornien, USA.

Behandling med kinesiska örter är kärnan i den Traditionella Kinesiska Medicinen. Be In Balance har ett litet apotek med traditionella, ofta tusenåriga örtblandningar, i pillerform.

Det är aldrig för sent att satsa på ett bättre liv! Berit har med hjälp av sina gedigna kunskaper i Kinesisk Medicin hjälpt patienter vid exempelvis fibromyalgi och andra kroniska smärttillstånd, barnlöshet, problem med mage, tarm, huvudvärk, migrän, sömnproblem, depression, oro, ångest, menstruations- och övergångsbesvär, astma, allergier och långvariga infektioner.

Smärtfri japansk akupunktur på Södermalm i Stockholm.

Japansk akupunktur och kinesisk medicin ger en snabb effekt efter skada, som exempelvis vid whiplash. Hon behandlar också framgångsrikt personer med utmattningssyndrom, de som "går in i väggen", ångest och panikångest.

För kvinnor, med hormonproblem: Det går att balansera hormonerna för kvinnor i alla åldrar, oavsett om det gäller att påverka att man inte har någon mens alls eller oregelbunden mens, exempelvis PCOS, infertiltet, PMS, smärtsamma menstrutioner eller klimakteriebesvär och hormonsvängnigar i övergångsåldern.

Välkommen att så berättar hon mer om vad hon kan erbjuda för din hälsa och ditt välbefinnande.