Mat som medicin – kost & näring

Mat som medicin – kost & näring. Behöver du gå ned i vikt får du hjälp av Berit.

Berit gör en PERSONLIG HÄLSOPROFIL utifrån traditionell kinesisk medicin, sammanvävd med hennes kunskaper från en livslång erfarenhet av västerländsk medicin.

Du får också råd hur du äter bäst, vilka kosttillägg du skulle må bra av och blir rekommenderad lämpliga fysiska övningar och avslappningsmetoder som passar just dig.

Jag kan utforma ett personligt DETOX PROGRAM efter dina behov och det kan omfatta en kombination av akupunktur, kosttillskott och råd om vilken kost som är viktig för just dig.

Med hjälp av akupunktur, som startmotor och kosttillägg som näring känner du dig lättare, piggare och yngre med rätt stimulering av din kropps egna hormoner.

Behöver du gå ner i vikt? Då kan du gå igenom viktprogrammet som minskar fettet runt midjan, utan att musklerna försvinner. För dig som vill optimera ditt välmående, ge kroppen maxat med näring, bli starkare i kropp och muskler, bli stabilare i ditt blodsocker, få ett jämnare humör och mindre sug efter kolhydrater, minska på trötthet och hunger. I stället blir du pigg, får lysande ögon och en skimrande hud.

Med hjälp av akupunktur, som startmotor och kosttillägg som näring känner du dig lättare, piggare och yngre med rätt stimulering av din kropps egna hormoner.

NÄR MAN BLIR UPPMÄRKSAM, lyssnar och känner, så kan man så småningom känna om det man åt för en stund sen var bra eller dåligt. Eller kanske var sättet man åt på inte bra, eller miljön .... Blir du trött och däst, oklar i tanken, tung i kropp, skakig, bubblig i magen, svullen i buken eller klar i tanken, lätt i kropp och knopp och sköter du magen minst en gång per dag? Det är många frågor man kan ställa sig för att bli uppmärksam på vad som händer i kroppen. Tas näringen upp eller förvinner den lilla näring du äter?

ENZYMER vad är det och varför är de så viktiga? Hur får jag en bättre matsmältning? Vad skall jag dricka till maten och när? Vad är det som spelar roll för näringsupptaget? Vad är inflammationer? Kan jag äta mat som minskar inlammationer och smärta i kroppen?

Det finns mat som är bra för hjärnan och minnet, mat som förebygger inflammationer, cancer, trötthet, dålig och svag mage och matsmältning. Det är lätt att ändra på ett fåtal saker för att öka välmående, energi och styrka. Kännder du dig ofta trött, lider du av ständig trötthet? Många lider av trötthet och med hjälp av rätt kost kan du istället bli pigg!

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad jag kan erbjuda för din hälsa och ditt välbefinnande.