OM BE IN BALANCE

Berit Ärlemalm – leg. akupunktör Japansk Akupunktör i Stockholm

Be in Balance ligger centralt på Södermalm i Stockholm. Berit Ärlemalm – leg. akupunktör, legitimerad i Kalifornien – har en Masters Degree i Traditionell Kinesisk Medicin.

”Jag utbildade mig i San Francisco och är certifierad kinesisk doktor i staten Kalifornien i USA – www.actcm.edu. Jag är också legitimerad sjuksköterska i Sverige – Röda Korsets Sjuksköterskeskola i Stockholm – www.rkh.se. Jag har framgångsrikt haft företag och arbetat med kinesisk medicin och akupunktur i Kalifornien, Spanien och i Stockholm.”

Hos Be in Balance får du råd som är enkla att följa.
Bl a hur att äta bättre, vilka kosttillägg du skulle må bra av och bli rekommenderad lämpliga fysiska övningar och avslappningsmetoder som passar just dig.

Smärtfri japansk akupunktur på Södermalm i Stockholm

 

För dig som vill optimera ditt välmående, ge kroppen maxat med näring, bli starkare, få ett jämnare humör och  minska på trötthet. I stället blir du pigg, får lysande ögon och en skimrande hud.

Med hjälp av akupunktur, som startmotor och kosttillägg som näring känner du dig lättare, piggare och yngre med rätt stimulering av din kropps egna hormoner.

Välkommen att  så berättar jag mer om vad jag kan erbjuda för din hälsa och ditt välbefinnande.

Berit, leg. akupunktör.