Japansk Akupunktur
& kinesisk medicin
LÄS MER OM AKUPUNKTUR
Berit Ärlemalm, leg. akupunktör, traditionell kinesisk medicin, japansk akupunktur i Stockholm, Södermalm

Berit Ärlemalm, kinesisk doktor och leg. akupunktör, behandlar allt från depression, utmattning och smärta till barnlöshet. Med japansk akupunktur – som är smärtfri – sätts de tunna nålarna in ytligt under huden.

Hos Berit får du på ett personligt sätt, lära känna din kropp och hur den fungerar bäst.

Om Covid-19

Be in Balance och Covid-19

För att du som patient ska känna dig så trygg som möjligt på min mottagning tar jag bara emot en patient i taget. Besökstiderna är utformade så ingen ska behöva möta någon annan patient på mottagningen.

Som information vill jag också berätta att jag haft Covid-19.

Om du har några frågor får du gärna kontakta mig här ››

Berit

Några röster om Be in balance alla testimonials här ››

”Jag kom till Berit när jag var gravid i nionde veckan. Jag var supertrött, mådde extremt illa, kräktes mycket och led av ett tillstånd som heter hyperemsis gravidarum. Berit är varm, klok, kunnig, trygg och omtänksam. Jag brukar blir lite spänd av nålar men hos Berit var jag trygg. Efter Berits behandling kände jag mig starkare och piggare och illamåendet lättade alltifrån några till flera timmar - värt varenda öre när man vill kräkas varje sekund. Jag kan varmt rekommendera Berit!”
Hanna

”Mind. Blown! Efter endast en behandling kunde jag andas ordentligt, sova ordentligt, äta mer närvarande, vara lite mindre hudlös och låta tankarna komma och gå utan att alltid ta dem på så stort allvar. En fantastisk upplevelse att känna hur spänningar och gamla mönster släpper och hur luften plötsligt blir lättare att andas. Berit är en magiker för kroppen och för välmående.” Läs mer ››
Emelie

”Jag kom i kontakt med Be in Balance och Berit i en situation där livet gungade. Jag var på randen mot utmattning och försökte bolla ett hetsigt arbetsliv med sviktande fysisk och mental hälsa med småbarnsliv. Gråten och mattheten gjorde sig ständigt påminda och sömnen var störd.”
Läs mer ››
Karin, 36 år

”Jag hade under en längre tid ont i leder och rygg och mycket tack vare Berits hjälp är jag nu helt återställd. Man blir mycket väl omhändertagen och de japanska nålarna är dessutom mycket mer skonsamma än de kinesiska, vilket jag tycker är utmärkt bra.
Tack Berit!"
Filip Tellander 

”Under min sons fyra första år hade han upprepade öroninflammationer och fick antibiotika fyra till fem gånger per år. Efter att fått akupunkturbehandling hos Berit när han var fyra och ett halvt, har han haft öroninflammation en gång. I år fyller han 18.!"
Mia Wetterdal 

Lär, lev & läk™

Att ha balans i livet och i kroppen

Mat är medicin

Hur bli pigg, hälsosam & stark