Vad patienterna säger
om Berit & Be in balance

”Jag kom till Berit när jag var gravid i nionde veckan. Jag var supertrött, mådde extremt illa, kräktes mycket och led av ett tillstånd som heter hyperemsis gravidarum. Berit är varm, klok, kunnig, trygg och omtänksam. Jag brukar blir lite spänd av nålar men hos Berit var jag trygg.

Efter Berits behandling kände jag mig starkare och piggare och illamåendet lättade alltifrån några till flera timmar - värt varenda öre när man vill kräkas varje sekund. Jag kan varmt rekommendera Berit!
Hanna

”Jag kom i kontakt med Be in Balance och Berit i en situation där livet gungade. Jag var på randen mot utmattning och försökte bolla ett hetsigt arbetsliv med sviktande fysisk och mental hälsa med småbarnsliv. Gråten och mattheten gjorde sig ständigt påminda och sömnen var störd.

Berit både behandlade och guidade mig mot bättre hälsa. Hennes behandlingar stöttade min kropp och jag kände för varje behandling hur såväl ett inre lugn som kraft sakta men säkert återvände. Vid sidan av behandlingarna tog jag till mig kostråd, tips om kosttillskott samt levnadsfilosofi. Jag mår bra idag men har valt att unna mig fortsatta behandlingar, jag tror på kraften av akupunktur ur ett långsiktigt perspektiv.”
Karin, 36 år

”Som en högkänslig, högpresterare med känslig mage är man van vid att andan är i halsen, bröstet är fullt av spänningar, sömnen är inget vidare och magen konstant svullen. Efter bara en (1) behandling hos Berit på Be In Balance var alla dessa livssanningar – att jag behöver känna så – som bortblåsta.

Bröstet öppnades upp och jag kunde för första gången, åtminstone i mitt vuxna liv, andas ordentligt. Andetaget gick automatiskt ner i magen istället för att stanna i bröstet, trots att jag inte upplevde att jag andades på något annorlunda sätt. Jag har alltid haft notoriskt svårt att somna, men nu dök John Blund upp på ett ögonblick. Tankarna var inte lika skrikiga i huvudet, andra människor var inte lika intensiva att ha med att göra; jag var helt enkelt mycket mindre hudlös. Och den svullna magen? Ett minne blott. Ett genuint lugn infann sig i kropp och sinne, ett lugn jag tror att jag aldrig har känt i hela mitt liv innan.

Helt enkelt, magiskt.

Som grädde på moset är Berit trygg, varm, inlyssnande och framförallt oerhört kunnig och erfaren. Du är i mycket goda händer."
Emelie

”I went to Berit after suffering a long period of stress, and muscular spasms. The treatment has been much more powerful than I imagined. I have almost felt an uncoiling of my muscles and emotions, my whole body and being feels lighter and calmer. It has caused some very old grieving emotions that I imagine were trapped to come out in a good way and muscles I didn’t even know were tight relax, like muscles in my face, strangly my neck feels it has got longer!

All in all I see it as a very healing process allowing me to see the actual state my emotions and body were in, it has also resulted in a subtle change to my habits and my communication and way with others in a good way, a way more true my self, Berit has been proffessional and warm spirited throughout the treatment."
Alex

”Jag kom till Berit och Be In Balance för första gången i juni. Jag hade i mars fått veta att jag hade utmattningssyndrom och jag berättade då för Berit om mina besvär såsom extrem trötthet, utmattning, sömnproblem, smärta i bröstet m.m. Sedan dess har jag varit hos Berit 6 gånger för behandling av akupunktur. Under varje behandling har jag känt mig väldigt avslappnad och lugn och efter varje behandling har jag känt mig oerhört avslappnad, harmonisk och tillfreds. Stundtals har jag kommit stressad och uppjagad till behandlingen men jag har alltid känt mig lugn när jag gått därifrån. Behandlingen har hjälpt mig med mina insomningsbesvär och fått min kropp att stressa ner.”
Olivia, 26 år

”Jag gick hos Berit hösten 2017 för hjälp med min migrän. Hon gjorde även några behandlingar för att stimulera min fertilitet. I båda fallen fick jag god hjälp och ett underbart varmt bemötande. 
Berit har ett stort hjärta, säkra händer och är skicklig med sina nålar."
Kvinna 40+

 

”Kära BERIT! Tack för igår. Efteråt kände jag mig, som om jag stod på ett högt berg och kunde andas lättare – jag hoppas att det håller i sig! Glöm inte att ta hand om dig själv! Kram!"
Birgitta 88 år –  (astma)

”Jag hade under en längre tid ont i leder och rygg och mycket tack vare Berits hjälp är jag nu helt återställd. Man blir mycket väl omhändertagen och de japanska nålarna är dessutom mycket mer skonsamma än de kinesiska, vilket jag tycker är utmärkt bra.
Tack Berit!"
Filip Tellander

”Efter perioder med lock i öronen, yrsel och uppgivenhet kom jag till slut till Berit. Redan efter min första akupunktur behandling hos Berit försvann mitt lock, på bara några timmar vilket kändes alldeles fascinerande efter alla mina tidigare läkarbesök med specialistläkare, röntgen, akutbesök mm. Jag är otroligt tacksam för hur nålarna och Berit har hjälp mig och kan varmt rekommendera detta för andra.”
Maria Westin

”Jag har en 20 års erfarenhet av Berits gedigna behandlingskompetens. Berit har en förmåga att se människans helhet och förhålla sig till den i behandlingen. Samtidigt som hon fokuserar på den kroppsdel eller system som behöver hennes behandling för att läka. Jag har fått ovärdelig hjälp och förståelse för mina problem med ex.svår smärta.”
Barbro Ericsson

”Jag började hos Berit stel som en pinne i hela kroppen. Jag hade hemska rygg smärtor, dålig blodcirkulation, ångest och panik attacker. Allt detta fick jag hjälp med och är nästan frisk från all stelhet och smärta i kroppen.

Berit är en räddande ängel, hennes kunskap och personanpassade behandlingar
har fungerat fantastiskt bra.

Istället för att knapra antidepressiva läkemedel eller köpa en resa till Bali kan man bege sig till Berits underbara lilla oas mitt i centrala Stockholm och få hjälp som verkligen fungerar för både kropp och själ.”
Johanna Hölke

”Jag hade en mängd diffusa symptom som jag inte fick någon hjälp med hos "vanliga" läkare. Bland mycket annat var jag helt energilös och hade mycket vätska i kroppen. Jag hade tidigare positiva erfarenheter av akupunktur och blev rekommenderad att söka upp Berit. Hjälpen jag fick av henne är ovärderlig - hon har stor kunskap om kinesisk medicin, kosttillskott och inte minst när det gäller att sätta nålarna på rätt ställe. Jag kan varmt rekommendera henne som behandlare.”
Marika

”Hos Berit vågade jag sluta med hormonerna. Hon har stor kunskap och visar prestigelöst på andra sätt att behandla, andra sätt att tänka kring hälsa. Utan att stå i opposition till skolmedicinen tar hon vid där den inte förmår se till helheten.”
Anna Höglund 55 år

 

”Biet som ger honung – det är du – ger människor kraft och lindring"
Ewa Nyberg